Amphora

Munkatársaimmal több, mint tíz éve foglalkozunk kályhák, kandallók kivitelezésével. Tíz éve dolgozunk együtt az osztrák ORTNER vállalattal. 2013-tól kezdve a HOXTER, a KARL és a TIMPEX cégek képviseletét is ellátjuk Magyarországon.
Célunk, hogy Ön is megismerje – kályháinkon kívül – az általunk kínált legújabb termékünket, az Amphora kemencénket.

Az AMPHORA mobil kemencének hála, most akár saját kertjében is élvezheti a kemencében sült ételek csodálatos gasztronómiai élményét! Kemencéink ellenállnak a mechanikai igénybevételnek és a szélsőséges  hőmérsékleti ingadozásoknak. Rövid és egyszerű használati útmutató alapján önállóan összeállítható. Kiváló akkumulációs tulajdonságokkal rendelkeznek, és a szárazon történő összeépítésnek köszönhetően az AMPHORA kemencéket nem fenyegeti a repedésveszély sem.
Termékeink speciális tűzálló betonból készülnek, melyet a cseh LAC fejlesztett tökéletesre az elmúlt húsz év során. Gyártója mindazokat a kiváló tulajdonságokat ötvözte bennük, melyeket a tűzálló betonból készült ipari kemencék és kályhák gyártása során fejlesztett ki.

Az AMPHORA kemencék különlegessége, hogy kézi gyártással készülnek. Minden darab gondosan készül, külső felületkiképzése egyedi. Ennek a kézi gyártásnak és a speciális beton 950°C-os égetésének köszönhetően nem kell tartania attól, hogy a szerkezet meghibásodik, még akkor sem, ha a kemencét a téli mínuszokban használja.


Megbízhatóságnak köszönhetően a termékre 4 év garanciát vállalunk.

Szólj hozzá...