WPC Mobil kivitelezés

WPC teraszburkolatok kivitelezésekor mindig abban kell gondolkodnunk – ahhoz, hogy szép, stabil és hosszútávon élvezhető legyen teraszunk –, hogy megfelelő legyen a WPC teraszburkolat alapja! 

Régebben sok esetben alkalmazták a döngölt kavicságy-, vagy a zúzott bazalt alapot, hogy elkerüljék a betonozás okozta kellemetlenségeket – pedig a beton a(z egyik) legstabilabb alap.

Mivel a nem megfelelő aljzat biztosítása miatt sok probléma és reklamáció merült fel idővel a kivitelezések során, így a kivitelezőknek be kellett/kell látniuk, hogy a beton alap a legmegfelelőbb a WPC burkolatok alá.

Viszont a betonozás több napos folyamat, hiszen ásni kell, zsaluzni kell, majd ki kell önteni betonnal az alapot stb. és mire a végére érünk sok lesz utána a piszok, a kosz, és csak miután megkötött a beton kerülhet rá összeszerelésre maga a WPC teraszburkolat párnafájával együtt. 

A mai tapasztalatunk az, hogy az Ügyfelek szeretik, ha gyorsan elkészül álmaik terasza, a lehető legtisztább kivételezésben, és a lehető legrövidebb időn belül.

Ezek ismeretében a WPC teraszburkolatok kivitelezését egy új szintre emeltük, és csak és kizárólag zártszervény szerkezetre kerülnek rögzítésre, ezáltal kiváltva a párnafát és elkerülve a betonozás okozta körülményeket. A zártszelvény szerkezetre pontos burkolatkiosztási tervet tudunk biztosítani, ezáltal csökkentve a káló mennyiségét. Viszonylag gyors megoldás, melyet előzetesen egy helyszíni szemle előz meg. A zártszelvény szerkezet lerakása előtt az aljzatot (fű, föld, murva stb.) vízszintbe hozzuk és a WPC burkolat alá, azt megfelelően biztosítjuk. 

KAPCSOLAT

Szólj hozzá...